Serviciul regim permise și înmatriculări – program

Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Iaşi funcționează la următoarea adresă:
Adresa: ​ Bld. Primăverii nr. 36, Iaşi
Secretariat: ​ 0232 – 302805
​Fax: ​ 0232 – 230257
​E-Mail ​inmatriculari@prefecturaiasi.ro
​Şef serviciu : Subcomisar de poliție, Ștefan Grecu ​ 0232 – 230255

Important: Accesul persoanelor la ghișeul de eliberări documente se face doar în prezența ofițerului de serviciu.

Anunțul important privind stabilirea modalității de lucru pentru preluarea dosarelor de înmatriculare ale persoanelor juridice la ghișeele de lucru cu publicul la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Iași este disponibil aici.

Comunicatul privind programarea la punctul secundar de lucru Pașcani este disponibil aici.

Comunicatul privind achitarea, începând cu data de 01.10.2020, a tarifelor reprezentând contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie și permiselor de conducere este disponibil aici.

Comunicatul privind achitarea, începând cu data de 01.10.2020, a plăților aferente operațiunilor de înmatriculare și permise  este disponibil aici.

Comunicatul de presă privind activitatea din punctul secundar de lucru, situat în Municipiul Pașcani este disponibil aici.

Programul de lucru cu publicul și programul de audiente, valabile începând cu data de 05 decembrie 2022, sunt disponibile aici