Serviciul regim permise și înmatriculări – program

Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Iaşi funcționează la următoarea adresă:
Adresa: ​ Bld. Primăverii nr. 36, Iaşi
​Informatii: ​ 0232 – 230254​
​Secretariat: ​ 0232 – 302805
​Fax: ​ 0232 – 230257
​E-Mail ​inmatriculari@prefecturaiasi.ro
​Şef serviciu : Subcomisar de poliție, Ștefan Grecu ​ 0232 – 230255

Important: Accesul persoanelor la ghișeul de eliberări documente se face doar în prezența ofițerului de serviciu.

Anunțul important privind stabilirea modalității de lucru pentru preluarea dosarelor de înmatriculare ale persoanelor juridice la ghișeele de lucru cu publicul la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Iași este disponibil aici.

Comunicatul privind programul de lucru cu publicul în ziua de 29.11.2021 este disponibil aici.

Comunicatul privind programarea la punctul secundar de lucru Pașcani este disponibil aici.

Comunicatul privind  suspendarea activității  în perioada 04.01.2021-31.01.2021 din punctul secundar de lucru, situat în Municipiul Pașcani este disponibil aici.

Comunicatul privind achitarea, începând cu data de 01.10.2020, a tarifelor reprezentând contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie și permiselor de conducere este disponibil aici.

Comunicatul privind achitarea, începând cu data de 01.10.2020, a plăților aferente operațiunilor de înmatriculare și permise  este disponibil aici.

Comunicatul de presă privind activitatea din punctul secundar de lucru, situat în Municipiul Pașcani este disponibil aici.

Comunicatul privind examinarea la proba teoretică și reprogramarea la proba practică este disponibil aici.

Comunicatul privind reluarea activității la sala de examen și modificarea programului de lucru este disponibil aici.

Anunțul privind reprogramarea candidaților în vederea susținerii probei practice pentru obținerea permisului de conducere este disponibil aici.

Comunicatul privind informări și recomandări pentru reluarea activităților pe linie de programare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere este disponibil aici.

Comunicatul privind expirarea permiselor de conducere și a altor documente pe perioada stării de urgență este disponibil aici.

Comunicatul privind operațiunea de radiere din circulație a unui vehicul uzat, participant în cadrul Programului ”Rabla” este disponibil aici.

Comunicatul de presă privind măsurile luate de D.P.C.R.I.V. în vederea evitării aglomerării de persoane la sediile serviciilor teritoriale precum și a prevenirii răspândirii COVID-19 este disponibil aici.

Programul de lucru cu publicul si programul de audiente sunt disponibile aici