Distincții oferite de prefectul județului Iași medicilor de familie cu cele mai multe doze de vaccin administrate populației

Medicii de familie fac parte din corpul medical greu încercat în timpul pandemiei, iar rolul lor în determinarea populației să se vaccineze este unul foarte important.

Doamna Virginia Iulia Movileanu, medic de familie în municipiul Pașcani, a administrat peste 1.900 doze de vaccin până acum. Doamna Irina Condrea este medic de familie în Tg. Frumos și a făcut peste 1.400 doze vaccin anti-covid, iar doamna Daniela Bejan, medic de familie în comuna Ciohorăni, a făcut peste 1.200 doze de vaccin.

În semn de recunoaștere și apreciere pentru munca și rezultatele acestor medici în campania de vaccinare, prefectul județului Iași, domnul Marian Grigoraș, le-a vizitat la cabinetele medicale pentru a le transmite mulțumiri și le-a înmânat a distincție care atestă dedicația și performața în efortul campaniei de vaccinare.

Suntem în pandemie de mai mult de un an și jumătate și orice efort făcut de oricine pentru a combate acest virus trebuie să fie recunoscut.

***

Meritul medicilor care fac eforturi zi după zi și conving oamenii să se vaccineze cu rezultate bune trebuie scos în evidență. Astfel de eforturi merită menționate și răsplătite!

 Împreună cu domnii primari Marius Pintilie de la Pașcani, Ionel Vatamanu de la Tg. Frumos și Ticu Simion de la Ciohorăni, le-am vizitat astăzi pe cele trei doamne care au cel mai mare număr de persoane vaccinate până acum pentru a le felicita și a le asigura de aprecierea și susținerea Instituției Prefectului – Județul Iași.

M-am bucurat să văd că oamenii vin constant la ușa acestor cabinete medicale și vor să se vaccineze și am apreciat abordarea profesionistă în care doamnele comunică și explică oamenilor care sunt beneficiile vaccinării. Atitudinea și optimismul lor sunt dătătoare de speranțe”, a declarat Marian Grigoraș, prefectul județului Iași.

Instituția Prefectului – Județul Iași

Prefect, Marian Grigoraș